Waar kan ik de status van mijn geursysteem zien?

In één oogopslag heb je zicht op de status van al je geursystemen! Super handig.

In je My Sense Device app

In het geursysteemoverzicht zie je bij je geursystemen icoontjes staan. Deze geven zaken aan, zoals de vulstand van je geurcartridge, of je WiFi-verbinding goed werkt en of er foutmeldingen zijn. Meer weten over deze icoontjes? Uitgebreide uitleg vind je onder de supportbutton in de app!

In je geurportal

In de ‘hub’-tabel op het dashboard zie je achter ieder geursysteem hoe vol de geurcartridge nog zit en wat de status is (offline, standby of in schedule). Hierdoor ben je altijd op de hoogte!