Hoe pas ik de verneveltijden aan?

Je past de verneveltijden van je geur eenvoudig aan in de My Sense Device app of geurportal. Zo verbruik je alleen geurolie wanneer jij dat wilt én heet je je bezoekers altijd een warm welkom!

In je My Sense Device app

1. Ga naar het geursysteemoverzicht en klik op het betreffende geursysteem.
  2. Selecteer het schema waarvan je de verneveltijd wilt aanpassen.
  3. Wijzig de ‘Tijd aan’ en ‘Tijd uit’.

In je geurportal

1. Ga in het dashboard naar de ‘hubs’-tabel.
  2. Klik in deze tabel op het oogicoontje achter het geursysteem waarvan je de verneveltijden aan wilt passen.
  3. Selecteer in de ‘schedule’-tabel het bewerkingsicoontje van het betreffende schema.
  4. Wijzig je start- en eindtijd.