Portal support

Wij helpen u graag bij het gebruik van de online geurportal!

Onze online geurportal is de gateway naar ‘unexpected smiles’. Het managen van geurbeleving is nergens zo eenvoudig als hier. Via PC, tablet of telefoon heeft u altijd en overal goed inzicht in de status van uw geursysteem, dus kunt u aanpassingen doen waar en wanneer het u uitkomt!

Hoe kan ik de geursterkte in mijn ruimte aanpassen?

Het aanpassen van de sterkte van de geurbeleving gaat via onze online geurportal. In deze portal kunt u het gewenste vernevel-interval instellen. Onder het kopje ‘settings’ kunt u de aanpassingen maken. U kunt het geurniveau in de ruimte verhogen door een langere ‘aan’-tijd of een kortere ‘uit’-tijd. Ook kunt u het geurniveau in de ruimte verlagen door een kortere ‘aan’-tijd of een langere ‘uit’-tijd. Voor behoud van een constant niveau van geur adviseren wij meestal een totaal tijd (= ‘aan’-tijd + ‘uit’-tijd) van 100 seconden. Voorbeeld: 20 seconden aan/80 seconden uit óf 10 seconden aan/90 seconden uit.

Veranderen uw openingstijden regelmatig?

Veranderen uw openingstijden en wilt u dat uw geursysteem met deze tijden mee veranderen? Dat kan! U hoeft uw geursysteem nooit helemaal uit te zetten. In de online geurportal kunt u onder ‘settings’ eenvoudig aangeven op welke tijden u het geursysteem wil laten vernevelen. Klik op ‘edit’ om aanpassingen te maken aan de vooraf afgestelde tijden. Zo verbruikt u enkel en alleen wanneer uw winkel of bedrijf geopend is voor bezoekers, klanten en personeel en hoeft u niet elke dag de schakelaar van uw geursysteem ‘aan’ en ‘uit’ te zetten. Handig toch?

Hoeveel olie zit er nog in mijn cartridge?

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van sensoren die via de online portal aangeven dat uw cartridge aan vervanging toe is. Tot die tijd kunt u uw cartridge tegen het daglicht houden, zodat de cartridge meer transparant wordt en u kunt zien hoeveel geurolie nog in de cartridge zit.

Wat betekenen de status-icoontjes in de online geurportal?

In de online geurportal is elk device voorzien van een status-icoon. Deze geeft de actuele status van de geurmachine weer. Bekijk hieronder de mogelijke statussen met bijbehorende handelingen.

groenvink Okay! Het geursysteem heeft verbinding en werkt naar behoren.

orangealert Let op! Tenminste één van uw devices werkt niet naar behoren en geeft één van onderstaande statussen weer:

roodalert Offline. Het device heeft geen verbinding met de online geurportal.

  • Controleer de voeding van het device. Brandt het LED-lampje aan de rechter voorzijde van het device? Zit de stekker in het stopcontact? Staat de schakelaar ‘aan’? De schakelaar op de snoer staat ‘aan’ wanneer het knopje op de schakelaar is ingedrukt aan de kant van het device.

ModemError Modem Error. Er kan geen verbinding gemaakt worden met de online geurportal omdat het device geen verbinding kan maken met het internet.

  • Haal de stroom eraf en zet de geurmachine opnieuw aan voor een reset.
  • Bij herhaling van deze status: verplaats systeem voor betere internet-ontvangst.
  • Nog steeds een Modem Error? Neem contact op met uw accountmanager.

pumpmisconnection Pump misconnection. Er is iets mis met de verbinding tussen de pomp en de aansturing van uw device. Neem contact op met uw accountmanager.

Timeservermisconnection Time server misconnection. Er is iets mis met de verbinding tussen de modem en de aansturing van uw device. Neem contact op met uw accountmanager.

servicerepair Service & Repair. Er wordt onderhoud gepleegd aan het device.

known offline Known offline. Het device is in overeenstemming met uw accountmanager uitgeschakeld. Dit kan het geval zijn wanneer het device is gekoppeld aan geschakelde stroomvoorziening.

intransit In transit. Het device is in transport. Dat kan betekenen dat Sense Company het geursysteem naar u heeft verzonden, of dat u het geursysteem naar Sense Company heeft verzonden.

inwarehouse In warehouse. Het device staat op dit moment in het magazijn van Sense Company.

 

 

 

 

Aanpassen geursterkte

Wist u dat… 

  • …het online aansturen van uw geursysteem uniek is in de wereld van geurbeleving!
  • …u vanaf €59,00 p/m een -S- geursysteem leased, inclusief geurolie, service én periodiek onderhoud!
  • … u ook online uw geurolie kunt bestellen!
  • …Aqua di Parma een nieuwe geur is in ons assortiment!