Kan ik mijn geursysteem zelf installeren?

Of je je geursysteem zelf kunt installeren, is afhankelijk van het type geursysteem.

Stand Alone

Kies je voor een Stand Alone-geursysteem, dan kun je de installatie zelf binnen een handomdraai volbrengen. Geen gereedschap, geen ingewikkelde werkzaamheden. Onze My Sense Device app leidt je door de stappen en sluit je geursysteem binnen enkele minuten aan op je WiFi-netwerk. Appeltje eitje!

Ben je meer een beelddenker? Bekijk dan onze instructievideo voor Stand Alone-installatie.

Direct Injection

Bij Direct Injection-installatie plaats je het geursysteem in een direct aangrenzende ruimte, zoals een meterkast, keuken of gang. Door middel van een klein gaatje in de wand wordt de geurnevel via een geurleiding de gewenste ruimte in geïnjecteerd. Het voordeel van deze installatietechniek? Dat het geursysteem volledig wordt weggewerkt. Ook nog eens hufterproof!

Airco Connected

Kies je voor een Airco Connected-installatie, dan komen wij het geursysteem bij je installeren. Vul het geurplan aanvraag formulier in en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. We inventariseren wat de installatiemogelijkheden zijn en maken hier meteen een afspraak voor. Kortom, geen gedoe met technisch geneuzel én je bent in no time trotse verspreider van unexpected smiles!