Geursysteem monitoren

Waar kan ik de status van mijn geursysteem zien?

In het geursysteemoverzicht heb je in één oogopslag zicht op de status van al je geursystemen! Dat kan via de My Sense Device App en/of via de geurportal. Super handig!

In je My Sense Device app

In het geursysteemoverzicht zie je bij je geursystemen icoontjes staan. Deze geven zaken aan, zoals de vulstand van je geurcartridge, of je WiFi-verbinding goed werkt en of er foutmeldingen zijn. Meer weten over deze icoontjes? Uitgebreide uitleg vind je onder de supportbutton in de app!

In je geurportal

In de ‘hub’-tabel op het dashboard zie je achter ieder geursysteem hoe vol de geurcartridge nog zit en wat de status is (offline, standby of in schedule). Hierdoor ben je altijd op de hoogte!

Neem contact met ons op

bi_chat-dots-w Live Chat

Maandag - vrijdag 9:00 - 17:00

bi_telephone-w Bel de klantenservice

Maandag - vrijdag van 8:30 tot 17:30