Hoe pas ik de geurintensiteit aan?

Wil je je geur nog meer aanwezig laten zijn? Of juist iets minderen? Je past de intensiteit van je geur eenvoudig aan in de My Sense Device app of geurportal.

In je My Sense Device app

1. Ga naar het geursysteemoverzicht en klik op het betreffende geursysteem.
  2. Selecteer het schema waarvan je de geurintensiteit wilt aanpassen.
  3. Verhoog of verlaag met de slider de geurintensiteit naar wens.

Wil je de intensiteit nauwkeuriger aanpassen? Dat kan! Klik in het betreffende geursysteem op het instellingenicoontje en zet ‘Geavanceerde instellingen’ aan. Wanneer je teruggaat naar het schema waarvan je de geurintensiteit wilt aanpassen, zie je nu het aantal seconden dat je systeem aan en uit staat. Voor een hogere geurintensiteit verleng je de ‘Seconden aan’-tijd en verkort je de ‘Seconden uit’-tijd. Voor een lagere geurintensiteit doe je het omgekeerde. Wij adviseren je de totaaltijd op 100 seconden te houden om een constante geur te behouden. Bijvoorbeeld 20 seconden aan en 80 seconden uit. Deze tool biedt je de mogelijkheid om de geurintensiteit precíes zo in te stellen zoals jij dat wilt. Fijn toch!

In je geurportal

1. Ga in het dashboard naar de ‘hubs’-tabel.
  2. Klik in deze tabel op het oogicoontje achter het geursysteem waarvan je de geurintensiteit aan wilt passen.
  3. Selecteer in de ‘schedule’-tabel het bewerkingsicoontje van het betreffende schema.
  4. Wijzig je ‘Interval On’ en ‘Interval Off’ op dezelfde manier zoals hierboven staat uitgelegd.