Hoe verbind ik mijn geursysteem?

Je verbindt je geursysteem door deze te koppelen met je WiFi-netwerk. Dit doe je eenvoudig met je My Sense Device app!

1. Ga in je My Sense Device app naar het geursysteemoverzicht.
  2. Klik onderaan je geursysteemoverzicht op ‘Device toevoegen’.
  3. Kies je gewenste installatiewijze.
  4. Doorloop de ‘plug’-procedure óf druk op ‘overslaan’ onderaan je scherm.
  5. Klik op ‘ga verder’ om je geursysteem te koppelen met je WiFi-netwerk.
  6. Doorloop de ‘connect’-procedure in de My Sense Device-app.

Je geursysteem is nu verbonden en heb jij er altijd en overal controle over!