Hoe installeer ik mijn geursysteem?

Geursysteem installatie keuzes: Direct Injection, Airco Connected, Autonoom Geurkanaal en Stand Alone opties

Ons geursysteem kan op diverse manieren worden geïnstalleerd. Bij Direct Injection-installatie wordt het geursysteem geplaatst in een direct aangrenzende ruimte.  Door middel van een klein gaatje in de wand wordt de geurnevel via een geurleiding de gewenste ruimte in geïnjecteerd.

Koppel je je systeem liever aan je luchtbehandelingssysteem? Dat kan met onze Airco Connected-installatie! Hier wordt de geurnevel via een geurleiding in het luchttoevoerkanaal geïnjecteerd. Is er geen geschikt luchtbehandelingssysteem aanwezig? Dan kunnen onze monteurs ook een autonoom geurkanaal installeren. Ga je voor een Stand Alone geursysteem, dan kun je de installatie gemakkelijk zelf volbrengen. Kortom, genoeg opties mogelijk!

Download de My Sense Device app in de Apple Store of Google Play Store op je smartphone of tablet. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je een ‘Device toevoegen’. De app leidt je door de stappen en sluit je geursysteem binnen enkele minuten aan op je WiFi-netwerk. Genieten maar!