De app geeft een hardwarefout aan. Wat nu?

Vervelend dat er een hardwarefout is. Gelukkig kun je dit in slechts twee stappen heel gemakkelijk oplossen!

1. Haal de stekker van je geursysteem uit het stopcontact.
  2. Wacht tien seconden en steek de stekker er weer terug in.

Je geursysteem start opnieuw op. Dit kan enkele minuten duren. Wanneer hij weer aanstaat zou de hardwarefout opgelost moeten zijn. Is dit niet het geval? Probeer dan een hard reset door de knop van het geursysteem 5 seconden in te drukken. Mocht de app, na het doorlopen van de stappen, nog steeds een hardwarefout aangeven? Neem dan contact met ons op via de support button in de app. Wij helpen je graag verder!