Downloaden My Sense Device app

De app Mijn Sense-apparaat downloaden

Gefeliciteerd met je nieuwe geurapparaat! Om het te installeren, te controleren en te beheren, download je de My Sense Device app op je smartphone of tablet. Voor iOS gebruikers (Iphone): Ga naar de App Store en zoek: My Sense Device. Download vervolgens de app. Android gebruikers doen hetzelfde, maar dan in de Google Play Store. Veel plezier!

download iosDownload android

Is het downloaden van de My Sense Device app verplicht?

Om je geurapparaat te installeren, moet je de My Sense Device app downloaden. Deze app leidt je door de stappen en verbindt je geurapparaat binnen een paar minuten met je WiFi-netwerk. Eenvoudiger kan niet!