Ik wil de geurintensiteit verhogen, maar de slider staat al op z’n hoogst. Wat nu?

Wil je je geur nog sterker aanwezig laten zijn, maar staat de slider al op z’n hoogst? Volg dan de onderstaande stappen en ruik je geur nog beter!

1. Selecteer in het betreffende geursysteem het instellingenicoontje.
  2. Zet ‘Geavanceerde instellingen’ aan.
  3. Ga terug naar het schema waarvan je de geurintensiteit wilt verhogen.
  4. Verleng je ‘Seconden aan’-tijd en/of verkort je ‘Seconden uit’-tijd.