Ik wil de geurintensiteit verlagen, maar de slider staat al op z’n laagst. Wat nu?

Wil je de intensiteit van je geur nog wat meer verlagen, maar staat de slider al op z’n laagst? Volg dan de onderstaande stappen.

1. Selecteer in het betreffende geursysteem het instellingenicoontje.
  2. Zet ‘Geavanceerde instellingen’ aan.
  3. Ga terug naar het schema waarvan je de geurintensiteit wilt verlagen.
  4. Verleng je ‘Seconden uit’-tijd en/of verkort je ‘Seconden aan’-tijd.