Hoe koppel ik mijn geursysteem aan een ander WiFi-netwerk?

Je hebt je geursysteem al eens aan een WiFi-netwerk gekoppeld, maar wilt hem aan een ander WiFi-netwerk koppelen. Geen probleem! In een slechts een paar stappen heb je dit aangepast.

1. Ga in je My Sense Device app naar het geursysteemoverzicht.
  2. Selecteer het geursysteem dat je aan het nieuwe WiFi-netwerk wilt koppelen.
  3. Druk op het instellingenicoontje bovenin je scherm.
  4. Kies ‘verander netwerk’ en volg de ‘connect’-procedure.

Je geursysteem is nu aan het nieuwe WiFi-netwerk verbonden. Zo simpel kan het zijn!