Het geursysteem geeft aan dat ik geen internetverbinding heb. Wat nu?

Vervelend dat je geursysteem op dit moment geen werkende internetverbinding heeft. Gelukkig blijft de geur zich nog wel verspreiden dankzij ons automatische back-upprogramma. Gegarandeerd geur noemen we dat! Echter, je wilt je systeem wel gewoon weer kunnen bedienen. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Controleer of de WiFi-verbinding van je router nog werkt. Zo niet, start dan je router opnieuw op.
  2. Haal de stekker van je geursysteem uit het stopcontact. Wacht tien seconden en steek hem er weer terug in. Je systeem start opnieuw op. Dit kan enkele minuten duren.
  3. Plaats je geursysteem dichter bij de WiFi-router en steek de stekker in het stopcontact.
  4. Probeer je systeem opnieuw toe te voegen in de My Sense Device app, onderaan het geursysteemoverzicht.

Je geursysteem zou weer verbonden moeten zijn met het internet. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op via de support button in de app. Wij helpen je graag verder!