Account aanmaken en inloggen My Sense Device app

App toegang beheren: Inloggen, account aanmaken en wachtwoord wijzigen in My Sense Device app

Hoe maak ik een account aan in de My Sense Device app?

Je account aanmaken: de laatste stap om daadwerkelijk met je nieuwe geursysteem aan de slag te kunnen. Hiervoor open je de mail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. Daarin vind je een link om je account in te stellen. Mocht je deze niet kunnen vinden of is de link ongeldig neem dan contact op met jouw geuradviseur of bel naar 013 460 0112.

Hoe log ik in in de My Sense Device app?

Heb je al een My Sense Device-account aangemaakt? Dan log je in door de My Sense Device app op je smartphone of tablet te openen. Vul je accountgegevens in (e-mailadres en wachtwoord) en klik op ‘inloggen’.

Hoe wijzig ik het wachtwoord van mijn app account?

Wil je het wachtwoord van je account wijzigen? Dat kan natuurlijk. Open de My Sense Device app en ga naar je accountgegevens. Hier vind je onderin de optie ‘wachtwoord opnieuw instellen’. Volg de instructies om het wachtwoord van je account te wijzigen. Let op: bij het wijzigen van je wachtwoord in de app wordt automatisch ook het wachtwoord van je geurportal veranderd.

Het inloggen in de app lukt niet. Hoe kom ik er toch in?

Lukt het je niet om in te loggen in de app, wijzig dan het wachtwoord van je account. Ga naar het inlogscherm van je My Sense Device app. Hier kun je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Klik hierop en je ontvangt een e-mail met instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Zo heb je weer controle over je geursysteem!

Ik ben mijn inloggegevens kwijt. Wat moet ik doen?

Het kan zo zijn dat je je inloggegevens bent vergeten. Ga in dit geval naar het inlogscherm van je My Sense Device app. Hier kun je kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’. Klik hierop en je ontvangt een e-mail met instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Zo heb je weer controle over je geursysteem!